Погледајте прву фотографију са снимања серије о Јелени Марјановић (ФОТО)

Јл. Б.

среда, 12. 08. 2020. у 16:45

Погледајте прву фотографију са снимања серије о Јелени Марјановић (ФОТО)

Facebook

ПРВА клапа серије "Певачица", у режији Милоша Кодема, пала је јутрос у дивној старој кући на Дедињу.

Сценарио, који потписују Предраг Гага Антонијевић и Наташа Дракулић, привукао је пажњу јавности и пре почетка снимања јер се радња серије ослања на четири године нерешено убиство фолк певачице Јелене Крсмановић Марјановић. Ипак, заплет се неће бавити само мистериозним злочином већ ће приказати и трновит пут до звезда.

У главној улози, којом ће остварити деби пред камерама, гледаћемо младу звезду Милицу Павловић. Детективе који истражују певачицину смрт тумачиће глумац из Бањалуке Златан Видовић и Игор Ђорђевић, који се већ првог дана снимања нашао у кадру.

Фото: Владимир Аврамовић

На сету се појавила и млада глумица Јелена Грујичић, која игра главну певачицину супарницу Емилију. Важне ликове из певачициног живота дочараће и Николина Фригановић из Бањалуке, као и Миодраг Драгичевић.

Снимање серије, у чијој продукцији учествују Данделион Инц и "Филм данас" у сарадњи са "Телекомом Србије", трајаће до 12. новембра. Прва сезона серије, од 12 епизода, биће емитована на каналу Суперстар ТВ током идуће године.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (9)

buki

12.08.2020. 17:26

Čudi me da Radoš Bajić nije došao na ideju da ekranizuje ovu temu kojom nas naša dnevna štampa obasipa već dugo vremena. To bi bio pun pogodak, i naravno da bude plaćen iz budžeta za taj "poduhvat".

buki

14.08.2020. 09:20

@Baba - Нисте схватили САРКАЗАМ на тему шта ми све плаћамо из буџета. Новине, које су месецима на насловној страни имале слику ове убијене жене могу да не купим, али да мој динар дају још и за снимање ове болесне серије превазилази све мере.

Stivens

13.08.2020. 02:55

Da li je moguće da je našim "umetnicima" ovo inspiracija da u toku nezavršenog sudskog procesa svi zdušno naprave film o nesrećnoj ženi, čiji ubica još nije pronađen i nalazi se na slobodi. Iz moralnih razloga je neprimereno snimati ovakav film.