ЦЕЦА СВА У ЦРНИНИ: Певачица стигла на Ново гробље да упути последњи поздрав Исидори Бјелици (ФОТО)

Novosti online

субота, 08. 08. 2020. у 15:50

ЦЕЦА СВА У ЦРНИНИ: Певачица стигла на Ново гробље да упути последњи поздрав Исидори Бјелици (ФОТО)

Фото: К.Михајловић

ПОЗНАТА књиженица Исидора Бјелица преминула је 5. августа након дуге и тешке борбе са опаком болешћу.

Данас се њени пријатељи и чланови породице скрхани болом окупљају да одају последњу почаст Исидори. Након комеморације у Сава центру сви Исидорини најмилији су се окупили на Новом гробљу где ће бити одржано опело, а затим и кремација.

Међу окупљеним пријатељима је и Цеца Ражнатовић, која је дошла да изрази саучешће Исидориној породици, супругу Небојши и деци Лаву и Вили, али и да се последњи пут опрости од своје велике и дугогодишње пријатељице.

Фото: К.Михајловић

 

Цеца се појавила у црним панталонама и кошуљи,  са великим букетом у рукама, а лице је скривала тамним наочарима и маском.

Међу онима који су дошли да испрате Исидору на вечни починак били су и Миломир Марић, Мирјана Бобић Мојсиловић, министар за рад, социјална и борачка питања Зоран Ђорђевић, Зорана Павић, водитељка телевизије Пинк Ксенија Вучић, Марко Ђуровски и многи други.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Srdjan

08.08.2020. 18:55

Saučešće porodici, Isidora je bila jedan veliki vizionar i Čovek. A izrazito mi je žao što je kao jedan veliki bedem kulture istrajala i pokazala svoje Ja, a samo su je takvi i njoj slični bedemi ispratili.