ОРИГИНАЛНА АКЦИЈА ПОЗОРИШТА У КРУШЕВЦУ: Донирајте одећу за нову представу, али и рециклажу и најугроженије (ФОТО/ ВИДЕО)

С.БАБОВИЋ

05. 06. 2023. у 21:09

КРУШЕВАЧКО позориште премијерно изводи представу за децу „Храбра кројачица“ 25. јуна, а заједно са новим делом, одлучили су се и на оригинално сакупљање гардеробе.

ОРИГИНАЛНА АКЦИЈА ПОЗОРИШТА У КРУШЕВЦУ: Донирајте одећу за нову представу, али и рециклажу и најугроженије (ФОТО/ ВИДЕО)

Foto: S.Babović, Kruševačko pozorište

На друштвеним мрежама,“фејсбуку“ и Тик-Току покренули су видео - кампању.

- Организујемо велику акцију сакупљања гардеробе за нову представу - поручују глумци из Крушевца. - Све што се буде сакупило, искористиће се у рециклажне сврхе, а оно што преостане биће прослеђено онима којима је то најпотребније. Будите део наше авантуре и подржите нас!

Крушевљани одећу могу оставити на билетарницу сваког радног дана од 10,30 до 15,30

и од 18,30 до 20 часова.

Крушевачко позориште има богату колекцију костима за представе, која се повремено обнавља и рециклира. За кројење и шиће задужена је Биљана Илић.

Представа „Храбра кројачица“ у режији Марка Торлаковића изводи се у оквиру  Видовданских свечаности. У представи играју Митра Младеновић, Јована Ђорић, Ема Петровић, Филип Милићевић, Иван Ћирић, Стеван Здравић, Иван Благојевић, Марија Марић.

Текст за најмлађу публику написала је Јелена Палигорић Синкевић. Драматург је Јован Ристић, а за сценографију и костим задужене су Ирина Сомборац и асистент Марија Јаношевић.

https://www.facebook.com/reel/1614074845744780

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

НЕКЕ НАМИРНИЦЕ СТРОГО ИЗБЕГАВАО: Како је Тесла чувао здравље - чудио се шта све људи радо једу