ЖЕЉА И НЕУСПЕХ: Нова плесна представа Игора Коруге у Битеф театру

В.В.С.

05. 04. 2023. у 14:34

У ПРОДУКЦИЈИ Станице сервиса за савремени плес, плесна представа "Жеља да се направи чврста историја завршиће се неуспехом" Игора Коруге биће премијерно изведена 20.априла у Битеф театру.

ЖЕЉА И НЕУСПЕХ: Нова плесна представа Игора Коруге у Битеф театру

фото:В. Опсеница

Како се наводи, кроз трансгенерацијско (само)пропитивање физичких, друштвених, емоционалних, економских, идеолошких и других (углавном невидљивих) рањивости иза њиховог културно-уметничког рада и праксе, преиспитују се и тактике, принципи, и контрадикторности њихове самоодрживости као облика отпора, критике и заједништва у турбулентним друштвено-политичким околностима током последњих четредесет година.

Уз аутора и кореографа Игора Коругу и извођаче, на представи су радили драматуршкиња Милица Ивић, композитор Лука Мејџор, Мане Радмановић задужен за графичко обликовање, Борис Буторац, дизајнер светла, продуценткиња Маријана Цветковић, као и координатор Марко Пејовић и организатор Филип Перић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (0)

ИСПОВЕСТ СВЕДОКА КРВОПРОЛИЋА У БАЊСКОЈ: Бојана Мијаиловића полицајци тзв. Косова стрељали у шуми