СКОК У ЉУБАВ: Представа Дине Радман урбана прича о љибави у Театру "Вук"

В.В.С.

31. 03. 2023. у 19:00

ПРЕДСТАВА " 21 скок у љубав" Дине Радоман биће изведена у четвртак 6. априла, у Театру "Вук".

СКОК У ЉУБАВ: Представа Дине Радман урбана прича о љибави у Театру Вук

фото Промо

Ово остварење најављено је као урбана причу о љубави и унутрашњим путовањима - кроз педесетак песама и двадесетак аутора. Дина Радоман, позоришна редитељка и визуелна уметница, последњих година заокупљена је поезијом и путевима којима она прелази у друге уметничке форме: театар, фотографију, плес, перформанс, инсталацију. Са студентима којима је на Новој академији предавала Сценски дизајн истраживала је и "Како поезија постаје простор?"

- Поезија код многих, поготово младих људи, ствара извесну врсту отпора као нешто неразумљиво или далеко. Идеја за нашу представу родила се из жеље да савремену поезију приближимо свима, посебно њима - каже Дина Радман.

У представи играју Никола Станковић, Невена Радуловић и Миона Петровић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ДА УПАМТЕ, ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА! Новак Ђоковић пред целим светом загрмео о Косову и Метохији