ЧЕТИРИ МЛАДА ЖЕНСКА ГЛАСА: Изложба графичких дизајнерки и илустраторки у Меркатору

В.Ц.С.

25. 03. 2023. у 19:45

ИЗЛОЖБА радова "Снажни разговори у слици" четири младе уметнице, графичке дизajнерке и илустраторке Наташе Кекановић, Теодоре Ђукић, Данице Чудић и Анке Драгојловић, отворена је у Меркатор Центру на Новом Београду, и трајаће до 31. марта.

ЧЕТИРИ МЛАДА ЖЕНСКА ГЛАСА: Изложба графичких дизајнерки и илустраторки у Меркатору

Merkator centar

Ауторке се овим радовима фокусирају махом на жену, истовремено снажну и нежну, на њен унутрашњи свет и окружење. Позивају нас да размислимо о свакодневници, обавезама и очекивањима које се жени данас неретко намећу, а чега нисмо увек свесни.

Од четири уметнице отварању изложбе присуствовале су Наташа Кекановић и Теодора Ђукић. Анка Драгојловић је такође графичка дизајнерка и илустраторка, али и аниматорка. У фокусу су јој теме из свакодневног живота, као и појавни облици нашег живљења. Даница Чудић је визуелна уметница и графички дизајнер, чији радови приказују жену у различитим улогама.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

"СЛУШАЈТЕ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ И ЊЕГОВУ ОЦЕНУ СИТУАЦИЈЕ У УКРАЈИНИ" Финско-немачки бизнисмен поделио снимак Вучића: Остало је четири месеца

СЛУШАЈТЕ председника Србије и његову искрену оцену ситуације у Украјини, написао је финско-немачки технолошки бизнисмен Ким Дотком на Иксу, цитирајући председника Србије Александра Вучића.

16. 06. 2024. у 14:34

Коментари (0)

А ОНДА СУ СРБИ ПОЧЕЛИ СА ЗЛОЧИНОМ! Русија исмева Немачку, одушевљена шта су Срби урадили пред меч са Енглеском! (ВИДЕО)