ПРЕМИЈЕРКА СРБИЈЕ О ПОЗОРИШТУ "БОШКО БУХА": Брнабић се обратила након састанка са представницима дечијег позоришта

Novosti online

23. 03. 2023. у 17:59

ПРЕМИЈЕРКА Србије Ана Брнабић одржала је конференцију након састанка са представницима позоришта Бошко Буха.

ПРЕМИЈЕРКА СРБИЈЕ О ПОЗОРИШТУ БОШКО БУХА: Брнабић се обратила након састанка са представницима дечијег позоришта

Брнабићева изнела прецизне податке, Фото Танјуг

- Култура нам је важна и толико смо се последњих година борили да уложимо у културу и инфраструктуру у култури, радна места у култури... Данас сам реаговала и рекла да једва чекам да кажем пуну истину о случају. Има нешто добро о свему овоме негативном, а то је да смо на овом примеру, примеру дечијег позоришта, могли да видимо степен спремности одређених медија да политизују ситуацију и изманипулишу јавност, да шаљу потпуно погрешне и чињенично неистините информације, а које су лако проверљиве и да сакрију истину. Све то раде да би иманипулисали читав низ људи преко радника у култури, глумаца, других позоришта и наравно увек дежурних политичких новинара који су увек спремни да се прикључе у свакој хајци против власти и Александра Вучића. Невероватно је колико је бизаран овај цео случај.

Премијерка је навела да ова власт већ годинама покушава да реши ситуацију и да помогне. Премијерка је навела примере шта је претходних дана могло да се прочита у медијима те навела да су то апсолутне лажи.

- Шта су писали? Рецимо имамо недељник "Време": Град жели да затвори позориште за децу. Ево видите "Н1" који преноси свој братски "Нова.рс" који каже да је "Бошко Буха на продаји испод цене" - навела је премијерка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

ЗАГРЕБ, део политичког Сарајева, део политичке Подгорице и Приштина желе по сваку цену да дође до промене власти у Србији, рекао је председник Србије Александар ВУчић у Хит Твиту.

28. 05. 2023. у 21:22

Коментари (4)

ЧЕКА ИХ ПРАВО БОГАТСТВО: Ова четири хороскопска знака ће се опарити до краја године