ЛИКОВНИ КОНКУРС ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ ГРОЦКА "КРЕИРАЈ РАЗГЛЕДНИЦУ": Лепота са обала Дунава

М.А.К.

06. 02. 2023. у 18:19

ЦЕНАР за културу Гроцка, расписао је ликовни конкурс намењен деци и младима "Креирај разгледницу- Гроцка крај Дунава", који ће бити отворен од 7. фебруар до 10. марта.

ЛИКОВНИ КОНКУРС ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ ГРОЦКА КРЕИРАЈ РАЗГЛЕДНИЦУ: Лепота са обала Дунава

Фото промо

По окончању конкурса, изложба одабраних дечјих радова биће представљена 5. априла у Ранчићевој кући. Пред учесницима је задатак да ликовним путем, у форми разгледнице коју би некоме упутили, ликовно осмисле и представе особености свог краја (археолошка налазишта, винчанску културу, манастире и цркве, реку Дунав, аде, воћњаке, винограде, Касно римску гробницу у Брестовику, народно неимарство...). Конкурс промовише вредности локалне средине, а циљ је подстицање деце и младих да упознају и истражују своје окружење и на креативан начин прикажу сопствено виђење природних лепота и културно-туристичких вредности краја у коме живе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ЦЕО ГОВОР ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА: Дајте да покушамо да сачувамо мир - не дајући ни срце, ни душу, ни кичму наше земље и нашег народа

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић обратио се данас народу окупљеном на Тргу Светог Ђорђа у Сомбору, на централној државној манифестацији поводом обележавања Дана сећања на страдале у НАТО агресији 1999. године. Његов говор преносимо у целости.

24. 03. 2023. у 20:48

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

ШОЈГУ: Муниција с уранијумом нарушиће здравље украјинских војника, као на КиМ 1999. године

РУСКИ министар одбране Сергеј Шојгу упозорио је данас да ће муниција са осиромашеним уранијумом, коју Велика Британија планира да пошаље Украјини, озбиљно негативно утицати на здравље украјинских војника који је буду користили, као што је то био случај са војницима НАТО-а на Косову и Метохији 1999. године.

22. 03. 2023. у 09:08

ЦЕЛА БИВША ЈУГА ГА ЗНА КАО ЖЕЉКА БЕБЕКА Ово је певачево право име: Сви се изненаде кад ми виде документа

ЦЕЛА БИВША ЈУГА ГА ЗНА КАО ЖЕЉКА БЕБЕКА Ово је певачево право име: "Сви се изненаде кад ми виде документа"

ЛЕГЕНДА југословенске рок сцене и некадашњи члан састава Бијело дугме, Жељко Бебек, заправо носи мало другачије име од овог по ком је свима познат.

29. 03. 2023. у 13:06

Коментари (0)

ТЕСЛИН НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ БИО ЧУВЕНИ АМЕРИКАНАЦ: Србин му помогао да реши важно животно питање