НА КОНКУРС "ЛЕПОТА ВЕЛИКОГ ФОРМАТА" ПРИЈАВИЛО СЕ ВИШЕ ОД 100 УМЕТНИКА: У ужем избору 40 имена

М.А.К.

03. 02. 2023. у 16:46

ВИШЕ од 100 пријава ликовних уметника, графичких дизајнера, сценографа и фотографа најразличитијих профила, пристигло је на уметнички конкурс "Лепота великог формата", у организацији штампарије "Графикс".

НА КОНКУРС ЛЕПОТА ВЕЛИКОГ ФОРМАТА ПРИЈАВИЛО СЕ ВИШЕ ОД 100 УМЕТНИКА: У ужем избору 40 имена

фото промо

За ужи избор одабрано је четрдесет имена, међу којима су млади уметници, али и потврђена имена ликовне сцеме, међу којима су Симонида Рајчевић, Вук Ћук, Владимир Лалић, Леонора Векић, Миша Обрадовић, Милорад Мића Стајчић, Марина Марковић, Здравко Јоксимовић...

Резултати конкурса биће објављени најкасније до 12. марта, а награђени радови ће бити штампати у два примерка, од којих један иде уметнику, а други задржава "Графикс", и тако постаје део трајне "Графикс" колекције. Конкурс подразумева и пет новчаних награда, прву вредну 300.000 динара, другу - 180.000, трећу - 120.000 динара, четврту - 80.000, и пету - 50.000. Биће организована и изложба одабраних радова, у трајању од две недеље, наредног септембра, у неком од излагачких простора у Београду.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ЗАШТО НИСАМ НИШТА ПОТПИСАО? Председник објаснио: Радићемо на имплементацији до наших црвених линија

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић објаснио је због чега није потписао ништа, али да је Србија спремна да ради на имплементацији до својих црвених линија.

19. 03. 2023. у 11:19

Коментари (0)

НАКОН ВУЧИЋЕВИХ ПИТАЊА МУК: Председник о лажним патриотама (ВИДЕО)