УМЕТНИЧКИ "ХОД СА ВОДОМ": Овог викенда у Музеју савремене уметности Војводине

А.П.

28. 09. 2022. у 15:10

ОРГАНИЗАЦИЈА Balkan Projects, коју је основала глумица Марија Каран, од 30. септембра до 2. октобра организује јавни програм "Ход са Водом", у сарадњи са кустоскињом Биљаном Ћирић, у Музеју савремене уметности Војводине, који ће бити бесплатан и отворен за јавност.

УМЕТНИЧКИ ХОД СА ВОДОМ: Овог викенда у Музеју савремене уметности Војводине

Промо

Кроз Balkan Projects Каранова наставља рад на промоцији балканске савремене уметничке сцене. Овога пута у Новом Саду, у Европској престоници културе, на једном месту окупиће се и говорити најрелевантнији уметници, историчари уметности, филозофи, писци и песници који су инспирисани темом српског павиљона на Венецијанском бијеналу "Ход са водом". Тај пројекат је настао у колаборацији уметника Владимира Николића и кустоскиње Биљане Ћирић.

Програм се састоји од предавања, радионица, менталних и физичких сусрета у трајању од три дана. Инспирисано водом, као местом памћења и заборава, овај програм бави се могућношћу замишљања другачијих форми блискости, постојања и међуповезаности. Учесници су Биљана Ћирић, Клеа Хариту, Симона Дворжак, Дијего Делас и Леонор Серано Ривас, Џером Елис, Дениз Фереира да Силва, Валентинас Климашаускас...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...

„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."

НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.

22. 06. 2024. у 19:05

Коментари (0)

ШТА РАДИ ОВАЈ ЧОВЕК... Новак Ђоковић не само да је стигао на Вимблдон, већ тамо - нема мира (ВИДЕО)