НЕВОЉЕ ЗАЉУБЉЕНЕ ЂУРЂИЦЕ: Стиже нам нова серија "Мала супруга", по мотивима дела Мир-Јам

Јл. Б.

03. 07. 2022. у 16:40

ЈОШ једно дело чувене српске списатељице Мирјане Јаковљевић, популарне Мир-Јам, ускоро стиже на мале екране.

НЕВОЉЕ ЗАЉУБЉЕНЕ ЂУРЂИЦЕ: Стиже нам нова серија Мала супруга, по мотивима дела Мир-Јам

Саша Јоксимовић, Тамара Радовановић и Никола Малбаша, Фото Александар Крстовић

Нову серију "Мала супруга" пратићемо од 4. јула, радним данима, од 20.00, на Првој, а од 11. јула, биће емитоване по две епизоде. Мада је настала према роману из епохе, радња ове снажне мелодраме са елементима трилера и ноара смештена је у садашње време.

Сценарио потписују драматург Александар Радуловић и Александра Костадиновић, режија је поверена Растку Тадићу и Страхињи Савићу, а за продукцију је задужена кућа Innovative. Још траје снимање стотину епизода које ће интригама, љубавним чарима и замршеним породичним односима "зачинити" вреле летње дане пред нама.

Милица Буразер и Срна Ђенадић, Фото Александар Крстовић

Главна јунакиња је Ђурђица (Срна Ђенадић), отмена и лепа девојка одрасла у Немачкој, која сада са мајком Маром (Аника Милићевић) живи у малом месту у Војводини, у велелепној кући са базеном коју је саградио њен покојни отац.

- Ђурђица је чедна, наивна, невина, искрена девојка, доброг срца. Та неискварена девојка живи у књигама и верује у љубав на први поглед. Просто је невероватно да у данашње време постоје такви људи. То је ретко. Задатак је одиграти лик некога ко није глуп, а пун је љубави и доброте према свима, чак и према онима који је повређују - објашњава за "ТВ новости" Срна Ђенадић.

Ђурђицин живот одвија се у монотонији села све док се неочекивано не заљуби у Бранка (Никола Малбаша), доктора у локалном дому здравља. Баш тада, Бранко се суочава са великим проблемом старијег брата Симе (Саша Јоксимовић), који је од зеленаша позајмио 100.000 евра. Бранко жели да помогне брату да врати дуг, али у томе не успева све док му Ђурђица не понуди новац. Бранко враћа Симин дуг, али тада се појављује опасни Миодраг Хаџи Орловић (Зоран Ћосић), који условљава младог доктора да се ожени заљубљеном Ђурђицом. Бранко невољно пристаје и одлуку о женидби саопштава фаталној Нади (Тамара Радовановић), са којом је у дугогодишњој тајној вези... Овако почиње узбуљива серија о две жене и мушкарцу распетом у љубавном троуглу, препуна страсти, узбуђења и изневерених очекивања. Истовремено са љубавним причама, развијају се и тајни догађаји из прошлости две породице, који објашњавају изненадни долазак мистериозног Хаџи Орловића код Ђурђицине мајке Маре.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

БИЛА САМ НЕВИДЉИВА ПОРЕД НОВАКА Јелена о односу са супругом: Нисам могла да проговорим!