КО ЗНА ВИШЕ О НАШОЈ ЗЕМЉИ? Певачи, глумци и спортисти у квизу "Ја волим Србију"

М. Ј. М.

23. 01. 2022. у 14:01

И ОВЕ недеље, сјајна екипа познатих такмичара открива нам занимљиве и необичне податке о нашој земљи, у новом издању популарног породичног квиза "Ја волим Србију" (РТС 1, 21.00).

КО ЗНА ВИШЕ О НАШОЈ ЗЕМЉИ? Певачи,  глумци и спортисти у квизу Ја волим Србију

Драгана Косјерина, Фото РТС

У екипи "плавих", коју предводи један од наших најпопуларнијих музичара др Неле Карајлић, нашли су се наша прослављена уметница и некрунисана краљица влашке песме Изворинка Милошевић и Сузана Бранковић, некадашња чланица групе "Бјути квинс", која је својим божанственим гласом оживела лик Силване Арменулић у филму "Тома". Трећа такмичарка је познато ТВ лице, водитељка Дневника РТС-а Весна Радосављевић.

Наш познати глумац Ненад Окановић, на челу је црвеног тима, у којем се надмећу глумци и водитељи, Наташа Аксентијевић и Пеђа Дамњановић. Пеђа је запажену улогу остварио учешћем у забавном музичко-играном програму "Чађава механа" на телевизији Хепи.

Такође, својим гласом је удахнуо живот многим цртаним јунацима, међу којима су Кунг Фу Панда, Каспер, Петар Пан, Аватар и Нинџа корњаче. Трећи такмичар из Окановићеве екипе је бивши кошаркаш Владимир Кузмановић.

Ових шест познатих личности, распоређени у два тима, покушаће тачно да одговоре на разноврсна питања о нашој култури, историји, географији, музици, спорту и науци, а све то, уз свесрдну подршку капитена и публике. Специјални гост у музичкој рунди је Карлос Франко из Мексика, водитељка квиза је шармантна Драгана Косјерина, а редитељ Дарко Камарит.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

РОМАНТИКА НА НЕШТО МОДЕРНИЈИ НАЧИН: Хотел намењен само старијима од 16 година који знају добро да се забаве