ТРАГАЛАЧКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ У БИТЕФ ТЕАТРУ: У оквиру "Месеца независне сцене" три жанровски различите представе

В.В.С.

20. 01. 2022. у 12:50

ПРОГРАМ "Месец независне сцене" у Битеф театру, који се и ове сезоне догађа у месецима јануару и фебруару, са задовољством констатујемо да велико интересовање независних аутора и трупа за овај репертоарски конкурс, потврђује његову неопходност и доприноси квалитету независног позоришног стваралаштва у региону.

ТРАГАЛАЧКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ У БИТЕФ ТЕАТРУ: У оквиру Месеца независне сцене три жанровски различите представе

Архива "Вечерњих новости"

Битеф театар, сервисно позориште без ансамбла, овим ауторима омогућава простор за пробе, извођење, техничку и маркетиншку подршку сваке врсте а често и финансијски помаж ове продукције.Како је била намера и Мире Траиловић, ова кућа треба да буде место развоја и гајења најразличитијих позоришних израза, креирање жанрова комбиновањем различитих алатки и вештина, комбиновањем позоришних, плесних, оперских, музичких, акробатских и видео форми.

У првој недељи "Месеца независне сцене" у Битеф театру биће изведена три жанровски различите представе, које потврђују нову театарску форму, као могућност трагалачког експеримента: "Бол" 22.јануара, дан касније "Три жене",а 25. на програму je Body confessions.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу