АВАНТУРЕ ЧЕТИРИ ДАМЕ: Ускоро нова комедија са мелодрамским елементима "Све на длану" на Хепи ТВ

Ј. БАЊАНИН

25. 12. 2021. у 10:38

НОВА домаћа серија "Све на длану" окупила је звучна имена нашег глумишта, а ускоро ће и публику испред малих екрана. Мира Бањац, Бранислав Лечић, Данијела Врањеш, Искра Брајовић, Вук Салетовић и Предраг Дамњановић део су глумачке екипе коју ћемо почетком идуће године гледати на Хепи телевизији.

АВАНТУРЕ ЧЕТИРИ ДАМЕ: Ускоро нова комедија са мелодрамским елементима Све на длану на Хепи ТВ

Фото М. Обрадовић

Сценарио прве сезоне од 20 епизода потписују Наташа Шевић и Ђурђица Бошковић, а режију млади редитељ Милутин Милошевић, који стиже са класе Срдана Голубовића. Серија је снимана мало више од месец дана у Спортско-културном центру "Обреновац". Продуценти комедије са мелодрамским елементима су Предраг Дамњановић и Душан Аксентијевић у име ДНА продукције.

Прича прати животе четири урбане жене смештене у једном стану. У корак их прате четири мушкарца, који се на све могуће начине боре да освоје њихова срца. Док живот меша карте, а "жаце" покушавају да придобију наклоност дама, преплитаће се сузе и смех и смењивати радост и туга.

- Можемо ову поставку да повезујемо и са планетарно популарним "Пријатељима" или "Сексом и градом", али наша серија је другачија од тога. Једина паралела која може да се повуче јесте то што људи живе заједно у истом стану. Четири главне јунакиње су различитих карактера и професија и стицајем околности нашле су се под истим кровом. Данијела Врањеш игра радио-водитељку која веома добро познаје психологију и људе, наизглед је мрачан тип, а у ствари је врло добра, драга и разумна жена. Сара Пејчић је најмлађа и дошла је ту да живи како би шпијунирала мајку свог дечка, а Сарину мајку игра Наташа Аксентијевић. Искра Брајовић је фина, насмејана и лепа девојка којој је све у животу потаман, а запослена је у градском салону лепоте - објашњава за "ТВ новости" Предраг Дамњановић, чији је лик Дамјан пре 20 година баш у улици где станују протагонисткиње оставио трудну супругу и отишао у иностранство да помогне мајци и брату.

- Сада је дошао тренутак и њих троје су се вратили у Србију. Дамјан је новинар који је одавно изашао из професије, али има моћ јер је током каријере прошао све и свашта. Многи људи у граду, из свих сфера и професија, дугују му зато што зна разне приче о њима, а и виђао их је и фотографисао у ситуацијама о којима не желе да јавност ишта сазна - истиче наш саговорник.

Фото М. Обрадовић

Док Дамјан све држи у шаци, његови пријатељи троше шаком и капом оно што имају, новац или време, а брат му је највећи дужник.

- Миле, кога тумачи Вук Салетовић, финансијски је обезбеђен, има и стан и кафић, али му је досадно. Зато му Дамјан чини живот забавнијим и занимљивијим тако што у његов кафић доводи глумце, спортисте, певаче и друге познате људе. Бранислав Лечић игра глумца коме је у једном тренутку каријера мало стала и који све дане проводи у Милетовом кафићу. Бојан Хлишћ глуми Дамјановог брата, "буздована" који је у прошлости направио грешку. Наиме, пре двадесетак година, у Канади га је насамарила девојка, чиме је и Дамјану нанета штета. По повратку у нашу земљу, брат и мајка, коју игра Мира Бањац, морају да раде за Дамјана и шпијунирају околину, као и да му на све начине помогну да врати давно изгубљену љубав - прича Предраг Дамњановић, који не крије да није било лако понудити улогу Мири Бањац. - Мислио сам да ће бити велики проблем да се договоримо. Када сам јој носио текст кући у Нови Сад, очекивао сам напете преговоре. Међутим, у две реченице смо се споразумели о условима и сарадњи. Захваљивали смо јој се до неба сваки дан зато што је прихватила улогу. Још ми је драже што је на крају снимања Мира донела пиће да нас све почасти и захвалила се екипи малтене кроз сузе. Рекла је да јој је било веома лепо током месец дана са нама и да је, ако је икако могуће, не заборавимо у следећој сезони.

 

Фото М. Обрадовић

НА СЕТУ ПРОСЛАВИЛИ РОЂЕНДАН МИРЕ БАЊАЦ

БИЛО нам је драго што се потрефило да Мира Бањац за рођендан буде код нас на сету. Цела екипа је направила мало изненађење и веома је било емотивно. Када једну Миру Бањац, такву величину, успете да изненадите, изазовете јој радост, срећу и сузе радоснице, то вам заувек остане у сећању. Млада смо продуцентска и глумачка екипа која ће то памтити до краја живота - каже Предраг Дамњановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика