ТРИЛЕР "ПЛЕС ЛАЛА" ИБОНА МАРТИНА: Роман баскијског краља напетости постао издавачки феномен

Д.Б.М.

27. 10. 2021. у 17:55

КЊИГЕ Ибона Мартина, баскијског краља напетости, прави су избор за све оне који воле узбудљиве мистерије чија је радња смештена у интригантне и необичне пределе. Пејзаж је један од неприкосновених протагониста и у роману "Плес лала" ("Вулкан"), који је постао прави издавачки феномен, а права су продата у више од десет земаља света.

ТРИЛЕР ПЛЕС ЛАЛА ИБОНА МАРТИНА: Роман баскијског краља напетости постао издавачки феномен

FOTO: Promo

Идилична сценографија Гернике, живописног баскијског градића, постаје кулиса застрашујућег злочина: неко је чувену локалну новинарку везао за железничку пругу и уживо преносио њену смрт.

Уследило је још наизглед насумичних жртава, али ускоро постаје јасно да је на делу серијски убица. Три потпуно различита убиства имају само један заједнички траг, црвену лалу поред тела жртве.

Млада истражитељка Ане Сестеро не само да изненада командује специјалном јединицом која жели да што пре оконча ова необична убиства већ мора да се суочи и са сенкама из сопствене прошлости. Јер се управо у прошлости крије кључ овог случаја, а истрага води до старог манастира на дивљим литицама резервата природе и до списка женских имена. Време истиче, а имена на списку је све мање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)