НАПЕТИ ТРИЛЕР: Откупљена права за "Језу" Али Рејнолдс у 23 земље, снима се и серија по роману

Д.Б.М.

26. 10. 2021. у 22:15

Роман "Језа" Али Рејнолдс, намењен је страственим читаоцима напетих трилера чија је радња смештена у необичне, готово филмске пределе.

НАПЕТИ ТРИЛЕР: Откупљена права за Језу Али Рејнолдс у 23 земље, снима се и серија по роману

Вулкан

Права за објављивање овог романа продата су у 23 земље, а биће преведен на 22 језика. Компанија "Фиребирд пикчрс" откупила је права за ТВ серију.

Високо у планини, напуштено скијалиште открива годинама чуване тајне. Људи такмичарског духа, игра ума и опасно природно окружење чине роман "Језа" толико узбудљивим да се чита без даха.

Мила је позвана на окупљање старих пријатеља у скијалиште у француским Алпима, где је завршила сноубординг каријеру. Иако се радије не би враћала на место разочарања, позив долази од Куртиса, човека којег не може да одбије. Када Мила и остали пријатељи стигну на место окупљања, постаје им јасно да нешто озбиљно није у реду: скијалиште је пусто, а жичаре којима су стигли до врха престале су да раде.

У хотелу их чека упутство за игру, осмишљену тако да њени актери открију своје најдубље тајне. Она би требало да их подсети на њихову пријатељицу, прелепу и непобедиву сноубордерку Саскију, која је мистериозно нестала пре неколико година, и сви су мислили да је мртва.

Заглављена у одмаралишту, Мила није сигурна шта је горе: чудне ствари које су их задесиле по доласку или снежна олуја која прети да их затрпа сваког трена. Једино зна да никоме не сме да верује. Неко их је окупио да би сазнао истину о Саскији и неће их пустити док не добије све одговоре. Ако не буде пажљива, Мила би могла да буде следећа жртва...

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Жижа Радивојевић - Странци који су задужили Србију

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)