НАЈБОЉА ТВ ДЕТЕКТИВКА: Кира Сеџвик открива како је прихватила улогу у "Завршном ударцу"

В. Н.

22. 10. 2021. у 22:55

ЧУВЕНА Бренда Ли Џонсон, која је у више наврата проглашавана за најбољу ТВ детективку, враћа нам се у шестој сезони популарне крими-драме "Завршни ударац", коју гледамо од 21. октобра (радним данима од 22.00) на каналу Фокс крајм.

НАЈБОЉА ТВ ДЕТЕКТИВКА: Кира Сеџвик открива  како је прихватила  улогу у  Завршном ударцу

Фото Промо

Глумица Кира Сеџвик се на рачун ове даме окитила Емијем и Златним Глобусом, а мало је познато да је пре него што је и започела ову ТВ авантуру, каријеру умало "окачила" о клин.

И то због сасвим неочекиваног разлога. Наиме, пре него што је прихватила ролу у серији, која се према мишљењу критике гледа управо због шармантне Бренде, а мање због злочина који су слични у свим кримићима, Кира је размишљала да се захвали на понуди. Разлог томе пронашла је у породици. Није желела да због посла неколико месеци годишње буде одвојена од најмилијих - сина, ћеркице и супруга, свима добро познатог Кевина Бејкона.

Управо њему би и требало да захвалимо на томе што данас Киру гледамо у "Завршном ударацу", јер је он био тај који је одлучио да се жртвује за породицу и остане код куће да чува децу. Знао је да је то сјајна прилика коју она не сме да пропусти. И показало се да је био у праву. Већ са првом сезоном серија је постала хит. Уз сваку епизоду било је седам милиона Американаца, што је у то време био рекорд за неку серију емитовану на кабловској телевизији. А сопствени рекорд "Завршни ударац" оборио је и са другим и трећим циклусом.

Кири је то, очекивано, донело шестоцифрене хонораре, а сматра се да је током седам приказаних сезона глумица зарадила више од 30 милиона долара!

Рекло би се да се Бејконова жртва на крају исплатила. Ипак, Кира није одустала од своје првобитне идеје. Када је проценила да се породиччни "новчаник" пристојно напунио, као продуцент серије одлучила је да је после седме сезоне упркос силним наговарањима продуцентске куће и оглашивача - званично угаси. Разлог и сами наслућујете. Одлучила је да породицу стави на прво место. Чак и када су аутори "Тешких злочина", спинофа њеног ТВ хита покушали да је убеде да се појави у серији као специјална гошћа, њен одговор био је јасан: "Не, хвала".

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)