БИВША ЖЕНА СЕ ОПРОСТИЛА ОД МАРКА ЖИВИЋА ЕМОТИВНИМ РЕЧИМА: "Тамну и тешку страну света фарбао си у најдречавије боје" (ФОТО)

Новости онлајн

15. 10. 2021. у 14:54

ГЛУМАЦ Марко Живић преминуо је јуче у 49. години, а његова бивша супруга опростила се данас од њега емотивним речима и сликама пуним успомена.

БИВША ЖЕНА СЕ ОПРОСТИЛА ОД МАРКА ЖИВИЋА ЕМОТИВНИМ РЕЧИМА: Тамну и тешку страну света фарбао си у најдречавије боје (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Инстаграм

- Хтела сам неке озбиљне да ставим, али ти си изабрао ове. Када би и сам осмех одлучио да се повуче, ти си га терао да ради прековремено.

Тамну и тешку страну света фарбао си у најдречавије боје. Боје које си сам измишљао. Боје које су као магнет привлачиле све у твојој близини. То је таленат већи од глуме, већи од сваке уметности.
Верујем да ће Крушевац с поносом доделити твоје име некој културној установи, баш као што си ти с поносом стално причао о њему.
Поздрави Свету и Биљу, загрли Чилија. Ако треба да се поправи клупица, тата је тамо. И смеј се са Шиметом, да те чујемо до Пакова - написала је Наташа на Инстаграму.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)