РОМАН О ЉУБАВИ ЗА ЦЕО ЖИВОТ: Нова књига Марка Браковића

Д. Б. М.

28. 09. 2021. у 19:25

У НОВОМ роману Марко Браковић "Балада декадента" луцидно, из мушког угла, говори о сексуалности и разлозима који нас упућују ка љубави за цео живот.

РОМАН О ЉУБАВИ ЗА ЦЕО ЖИВОТ: Нова књига Марка Браковића

Лагуна

Главни јунак, стабилан мушкарац у раним четрдесетим, познати психотерапеут и писац, раскида четворогодишњу везу и поново трага за љубављу и браком. Након низа живописних сексуалних искустава, али и узбудљивих путовања у Хрватску, Португал, Словенију и Аустрију, он изнова открива врлину скромности и разлику између жеље и чежње: свако жели да буде вољен, али само они који прођу кроз патњу одбијања могу да спознају путоказ ка правој љубави.

- Ово је до сада мој најобимнији, најсадржајнији и најличнији роман, који представља период од једне године мог живота, и то од лета 2018. до јесени 2019. године. Део романа представља аутофикцију, али нећу рећи шта се никада није десило, зато што није важно - каже Марко Браковић, додајући да је "Балада декадента" љубавни роман испричан из мушког угла који ће волети и жене, јер показује рањивост мушкарца освајача и сву суптилност и слојеве мушке љубавне патње.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)