"ВЕЧНОСТ ЈЕ ТВОЈА, А ТИ СИ НАШ ЗАУВЕК": Колеге се опраштају од глумца Ненада Ненадовића

Танјуг

23. 09. 2021. у 10:57

ДРАМСКИ уметници су у великом шоку након смрти свог колеге глумца Ненада Ненадовића (1964 - 2021), који је преминуо од последица корона вируса, и опраштају се од њега на друштвеним мрежама.

ВЕЧНОСТ ЈЕ ТВОЈА, А ТИ СИ НАШ ЗАУВЕК: Колеге се опраштају од глумца Ненада Ненадовића

Фото: Архива Новости

Глумица Милица Милша, која је са Ненадом играла у теленовели “Игра судбине” на ТВ Прва, где је он тумачио лик Брунера, написала је на свом Инстаграм профилу:

- Нешо, драги мој пријатељу, како без твог осмеха? Како без тебе? Сад знам како душа боли...Увек ћу се сећати снимања наших сцена Брунера и Аде и радости коју си ширио око себе. Омиљен си био и бићеш. Вечност је твоја, а ти си наш заувек. Волим те, драги мој друже - написала је глумица.

Милша је још за медије рекла да ће за њу Ненад увек остати онај млад момак са неодољивим осмехом, као и да је на снимању актуелне серије са њим било дивно радити.

Од редовног члана позоришта “Бошко Буха” опростила се и глумица Ива Штрљић:

- Неша, увек насмејан и добронамеран. Предиван човек и колега. Огромно недостајање - биле су њене речи на Фејсбуку.

Ненадова колегиница Биљана Михајловић из другог позоришта за децу - “Пинокио” обратила се кратко - „Са анђелима, друже мој“.

Водитељ, глумац, забављач за децу Предраг Вуковић - Пеђолино написао је: „Збогом, Нешо. Много тога доброг си урадио. Моја породица и ја смо те много волели“.

Ненад Неша Ненадовић преминуо је у 57. години од последица корона вируса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)