ЛЕГЕНДАРНИ БОЈСИ ИСПУНИО ЖЕЉУ СРПСКОМ ПОЛИЦАЈЦУ: Обожавао је нашу земљу, а током боравка у Београду показао какав је био човек

Novosti online

19. 09. 2021. у 18:45

ЧУВЕНИ глумац Џон Чалис је преминуо у 79. години после дуге борбе са раком.

ЛЕГЕНДАРНИ БОЈСИ ИСПУНИО ЖЕЉУ СРПСКОМ ПОЛИЦАЈЦУ: Обожавао је нашу земљу, а током боравка у Београду показао какав је био човек

Фото: В. Данилов

Легендарни Бојси био је велики љубитељ Србије, Београда, што доказује и документарац који је снимио о нашој престоници.

Глумац је неретко говорио како је задивљен народом, истријом и знаменитостима Србије, те је увек представљао нашу земљу у најлепшем светлу.

Током боравка у Србији и Београду, једном приликом је испунио жељу и српском полицајцу, те показао колико је велики човек био.

Наиме, Џон се паркирао на недозвољено место, а полицајац га је обавестио да своје возило мора да помери, али и да мора да се слика са њим.

Џон је фотографију објавио на свом Твитеру, а изнад ње је написао:

- Не можеш да се паркираш овде Бојси, али можемо ли да се сликамо? Не могу да се расправљам са оваквом молбом.

Подсетимо, тужну вест о смрти легендарног глумца саопштила је његова породица.

- Тешка срца вас обавештавамо да је наш и ваш Џон умро мирно, у сну, након дуге битке с раком. Увек ћемо га волети због дивне заоставштине и дела која ће настављати да доносе задовољство и осмехе у годинама које долазе. Молимо вас да поштујете нашу приватност у овом тешком тренутку и будите сигурни да ће бити прилике да славимо Џонов живот, онда када свима буде било дозвољено да се придруже - наведено је у саопштењу.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)