"РУПЕ У ГЛАВИ" ВАЊЕ БУЛИЋА: Промоција књиге у кафетерији "Букмаркер"

Д. Б. М.

13. 09. 2021. у 20:03

ПИСАЦ Вања Булић тврди да је књигу "Рупе у глави" писао четрдесет година. Од дана када је написао први текст за сатирично-хумористичне новине "Јеж" па до данас, Вања је писао, како каже, истините текстове који звуче као сатира.

РУПЕ У ГЛАВИ ВАЊЕ БУЛИЋА: Промоција књиге у кафетерији Букмаркер

Фото И.Маринковић

Овенчана престижном наградом "Радоје Домановић" као најбоља књига сатиричних прича у 2020. години, ова збирка од шездесетак прича и колумни поштује исти принцип у писању: лагани улазак у причу са неочекиваним обртом на крају, што осликава апсурд времена у коме живимо често не разликујући измаштани од стварног живота.

А да не би све остало само слово на папиру, о овој збирци ће говорити у уторак 14. септембра у кафетерији "Букмаркер" књижаре Делфи СКЦ њен аутор Вања Булић, уредница издања Дубравка Драговић Шеховић, сатиричар и народни посланик Александар Чотрић, сатиричар Бојан Љубеновић и карикатуриста Спиро Радуловић. Одломке из књиге читаће глумица Маја Шаренац.

- Што бисмо рекли ми Дорћолци, ко прочита ове Вањине приче, смејаће се, али то што буде прочитао - уопште није за зезање! - написао је Радивоје Лале Бојичић, дугогодишњи уредник "Јежа", књижевник и сатиричар. Уз овакву препоруку промоција књиге биће догађај који ће се памтити по много чему.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)