НЕМА ПОНАВЉАЊА, ШТА СНИМИШ - СНИМИО СИ: Филип Чукановић се опростио од Ланета Гутовића дирљивом причом о сарадњи

Новости онлајн

26. 08. 2021. у 11:08

СМРТ глумца Ланета Гутовића погодила је читав регион, а бројне јавне личности, његови пријатељи, колеге и обожаваоци емотивним порукама опраштају се од њега.

НЕМА ПОНАВЉАЊА, ШТА СНИМИШ - СНИМИО СИ: Филип Чукановић се опростио од Ланета Гутовића дирљивом причом о сарадњи

Фото: Инстаграм

Од глумца се дирљивом причом о сарадњи опростио и водитељ Филип Чукановић.

- Био је децембар 2019.када сам га позвао са идејом да снимимо емисију "Лично незванично". Објаснио сам му концепт и на изненађење свих чланова екипе, пристао је. Рекао је:

- Возим те следећег понедељка у рибњак на северу Војводине, ником то нисам показао, тамо пецам и самујем. Имам један услов - нема понављања, шта снимиш, снимио си. Јер ако понављам, онда глумим. А ја глуму наплаћујем. Одлично наплаћујем.

Упозоравали су ме да се неће појавити, да је прек, можда и јесте био али према мени и мом тиму је био као старији отац. Испоштовали смо све што је тражио а он се отворио, без иједног јединог разлога, мени младом аутору. Неописиво је велика част. Касније је звао да пита какав је рејтинг и да ли сам задовољан. Велики, највећи Лане Гутовић. Контакт смо одржали до пре неколико недеља, до када је телефон био код њега. Почивај у миру и хвала на свему - написао је Филип на Инстаграму.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)