РИМЕЈК ЛЕГНЕДАРНЕ СЕРИЈЕ: Завршено снимање спотова за одјавну шпицу "Сложне браће"

Tанјуг

09. 07. 2021. у 13:50

КОНКУРС за најкреативније обраде насловне нумере и серије "Сложна браћа - Тхе Некст Ђенератион" затворен је 15. јуна, а 12 победничких бендова снимили су спотове за одјавне шпице серије, саопштено је данас из продукције.

РИМЕЈК ЛЕГНЕДАРНЕ СЕРИЈЕ: Завршено снимање спотова за одјавну шпицу Сложне браће

Фото: Ataimages

Победнички бендови имали су прилике да своје обраде сниме у професионалном музичком студију, а 12 најкреативнијих добило је свој визуелни идентитет на филмском сету студија у Шимановцима.

Жири у саставу др. Нелета Карајлића, Бојана Ивковића и Невене Филиповић изабрао је обраде најразличитијих аранжмана, те ће публика имати прилике да чује познату песму у панк, реге, метал, џез, рокабили, електро поп и фанки маниру.

Победнички састави су: ,,Марко Пејчић трио, Марија Угрица трио, Миленко Вујић Реге, Бенд Планет Караван, Мајка Мара Квинтет, Милош Миловановић, Бенд Чврге, Центурион бенд, Инфинитy квинтет, Хот Меш и Нервозни Миле Паштар, Дринк ор дие бенд, Наде из каде и бенд Александра Софронијевића."

Чланови група истицали су да им је главни мотив за учествовање на конкурсу било њихово и свеже сећање на серију и њене упечатљиве ликове попут Миљенка, Фике, Чорбе, Милене и Нане, упркос времену које је протекло.

Они су нагласили да су специфичан хумор и незаборавне реплике обележиле период у којем су настале и генерацијски се преносиле као лајтмотив једног проблематичног времена чију је апсурдност серија духовито извргла руглу.

Сценарио серије и овог пута потписује др Неле Карајлић, уз Срђана Јанковића, док је режија поверена Милораду Милинковићу.

Улоге тумачи глумачка екипа из читавог региона: Наташа Нинковић, Рале Миленковић, Зоран Цвијановић, Андрија Кузмановић, Ненад Окановић, Никола Пејаковић, Љубиша Савановић, Карајлић и многи други.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)