ФИЛМСКА ШКОЛА ЗА АРХИТЕКТЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ БИНЕ: Кад зидови проговоре

М.А.К.

15. 06. 2021. у 17:39

БЕОГРАДСКА интернационална недеља архитектуре - БИНА, од 17. до 26. септембра, организоваће десетодневну филмску школу у оквиру међународне платформе Future Architecture ("Будућа архитектура").

ФИЛМСКА ШКОЛА ЗА АРХИТЕКТЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ БИНЕ: Кад зидови проговоре

БИНА Дом штампе

Овогодишњи програм носи назив "Пејсажи бриге" а филмска школа БИНЕ, под именом "Кад би ови зидови говорили" биће посвећена згради Дома штампе.

Пријаве за конкурс могу се слати до 4. јула, а резултати ће бити објављени најкасније до 19. јула. Циљ школе је да се полазници упознају са објектом, његовом архитектуром, историјом, садржајима и корисницима и у краткој филмској форми (до 3 минута) и дају своје виђење, коментар тренутног стања или сугестију његових потенцијала у будућности. Главни ментор филмске школе је Дејан Петровић, редитељ и оснивач Међународног студентског филмског кампа "Интеракција", а школа је намењена студентима и професионалцима из области архитектуре, урбанизма, аудио-визуелних уметности, као и другим појединацима млађим од 35 година из Србије, Црне Горе, Хрватске, Босне и Херцеговине, Македоније и Словеније.  

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)