КО ЈЕ ТЕЛОХРАНИТЕЉ МАФИЈАШЕВЕ ЖЕНЕ? Премијера комедије Патрика Хјуза 24. јуна у Комбанк дворани

Д. Б. М.

14. 06. 2021. у 14:51

СЕЛМА Хајек, Рајан Рејнолдс, Семјуел Л. Џексон, Антонио Бандерас, Морган Фриман део су непоновљиве глумачке поставе која чини најновије холивудско филмско остварење "Телохранитељ мафијашеве жене", које ће бити приказано 24. јуна у оквиру "Вечери комедије" у Комбанк дворани.

КО ЈЕ ТЕЛОХРАНИТЕЉ МАФИЈАШЕВЕ ЖЕНЕ? Премијера комедије Патрика Хјуза 24. јуна у Комбанк дворани

Синеплекс

Пре почетка филма наступиће радио водитељ и стенд-ап комичар Филип Угреновић. Он ће у получасовном наступу кроз примесе сарказма, ироније, суровости модерног друштва, али и примесе питког хумора обрадити тему из филма и посетиоце насмејане упутити на узбудљиво филмско путовање уз најновију акциону комедију чувеног редитеља Патрика Хјуза.

У филму "Телохранитељ мафијашеве жене" најсмртоноснији чудни пар на свету - телохранитељ Мајкл Брајс (Рајан Ренолдс) и убица Даријус Кинкејд (Семјуел Л. Џексон) - поново су заједно, у још једној мисији опасној по живот. Брајса на акцију присиљава још нестабилнија Даријусова супруга, озлоглажена међународна преваранткиња Соња Кинкејд (Салма Хајек). Док Брајса до нервног слома доводе његова два најопаснија штићеника, трио се до гуше уплиће у глобалну заверу и ускоро открива да су само они ти који стоје између Европе и тоталног хаоса.

У забавном и смртоносном злочину придружују се Антонио Бандерас као моћни лудак жељан освете и Морган Фриман у улози која за сада остаје мистерија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)