ПОЛИЦИЈА ИСТРАЖУЈЕ ИМА ЛИ ЈОШ ЖРТАВА: Детаљи злочина у Панчеву, мајка и син осумњичени за смрт Румунке - убили је и закопали иза куће!

Ј. Ј. Б.

20. 05. 2021. у 07:13

ПАНЧЕВКА Г. Б. (68) и њен син М. Б. (46) ухапшени су због сумње да су 17. маја у својој кући у Улици Иве Курјачког, недалеко од бувљака, са више удараца чврстим предметом у главу усмртили држављанку Румуније М. Х. (53), а затим њено тело закопали у свом дворишту.

ПОЛИЦИЈА ИСТРАЖУЈЕ ИМА ЛИ ЈОШ ЖРТАВА: Детаљи злочина у Панчеву, мајка и син осумњичени за смрт Румунке - убили је и закопали иза куће!

Фото: В. Н./приватна архива

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Панчеву, осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу на саслушање.

Полиција је након што је Румункина станодавка пријавила њен нестанак, брзо разоткрила овај свирепи злочин и већ у уторак увече ухапсила мајку и сина. Како сазнајемо, М. Х. је последњих десет година имала пријављено пребивалиште у Панчеву, где је држала тезгу на бувљаку. Истражитељи су брзо дошли до сазнања да је она у понедељак својим колегама са бувљака рекла да иде код Г. Б., која је, иначе, била њен књиговођа како би решиле одређене рачуноводствене проблеме.

Румунку је, како се сумња, у кући напао син књиговође М. Б. Он ју је, највероватније, најпре ударио неколико пута циглом, а затим је њеном раскрвављеном главом ударао у зид и под.

Жена је преминула, а њено је тело су син и мајка закопали у дворишту иза куће и затрапали бехатон плочама.

- Следећи трагове и изјаве познаника М. Х., полиција је врло брзо дошла до грозне истине. Одмах је наложено да се уради одбукција, али је видљиво да је усмрћена са више удараца у главу - каже наш извор.

Мотив овог свирепог убиства још није познат, нити ко је био главни починилац злочина.

Фото: В. Н.

Место где је било закопано тело

ИСТРАГА

ПРЕМА незваничним сазнањима, полиција истражује да ли је још неко од клијената, посебно страних држављана којима је Г. Б. водила књиге, завршио на исти начин. Комшије описују мајку и сина као веома чудне и проблематичне, кажу да имају неколико кућа у Панчеву и да су углавном водили пореске књиге продавцима са бувљака.

Ј. Ј. Б.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)