ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋИ МОТИВ УБИСТВА АМЕРИКАНЦА? Овако је Гавин Глим говорио о себи - лако обезбеђујем новац, имам контакте са банкарима

Новости онлине

06. 05. 2021. у 14:48

ДОБАР сам у обезбеђењу новца непходног сваком предузећу. Лако успевам да контактирам са многим банкарским партнерима у Сједињеним Државама и успешан сам у преговорима за добијање кредита потребном сваком предузећу.

ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋИ МОТИВ УБИСТВА АМЕРИКАНЦА? Овако је Гавин Глим говорио о себи - лако обезбеђујем новац, имам контакте са банкарима

Фото: З. Ускоковић/Новости

Овако је описивао себе Американац Гавин Глим (54) из Њујорка, кога је троје Срба у ноћи између 3. и 4. маја брутално убило на Звездари. Американац је био један водећих партнера у компанији "Кемпингтон финанс" са Лонг Ајленда где је био запослен од јула 2009. године, а паралелно је радио и као онлајн наставник пословног енглеског језика. 

- Као комерцијални хипотекарни саветник специјализован сам за све различите параметре позајмљивања и врсте имовине, а поносим се могућношћу да могу да прикупим комерцијална хипотекарна средстава неопходна за напредовање сваког предузећа. Сваком клијенту нудим брз и непосредан поступак од преузимања захтева до финансирања - написао је о себи Глим.

У компанији "Велс Фарго" из Мелвила напомињу да је Грин, током једногодишњег рада код њих, био добар у пословању са клијентима различитих фела. 

- Код њих сам радио као службеник за стамбене зајмове да бих основао нове хипотеке и пружио изврсну корисничку услугу зајмопримцу током процеса и праћења фаза хипотеке - надовезао се Американац.

Мора да је Глим осумњиченој тројци и причао чиме се бави, због чега су они помислили да има новац. Међутим, код њега су пронашли 2.500 динара.

Глим је, поред рада у компанијима „Кемпингтон финанс“ и „Велс Фарго“, радио и у Краљевској банци Канаде. Дипломирао је 1991. године на Пен универзитету економију. У његовој званичној биографији стоји да говори шпански језик и да је волонтирао у хуманитарној организацији која је помагала деци без родитеља.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

bager

06.05.2021. 16:34

Varate se ,vec sam sumnjao na " devojku " zbog koje je dosao u Beograd,,ona ga je navukla da dodje radi novca,,samo sto on nije bio zza nikakve mucke imalverzcije ,zto su se i posvadjali ,,a ona trojica su samo egekutori kojima je obecan novac,,kopajte malo bolje ,po telefonima,facebook,twiteru itd ,,razmenjivali su poruke to je sigurno ,naravno i ona sa njim pre nego je dosao u Beograd,leglo kriminala ,seci kesa i ubica,,