ПАСТОРКУ ПРИСИЉАВАО НА ОРАЛНИ СЕКС? Неготинцу полиција одузела телефон, гледао са девојчицом порно филмове

В. Ђ.

03. 05. 2021. у 11:37

Т. Ф. (30), из Неготина, који је крајем прошле године лишен слободе због сумње да је присиљавао тада деветогодишњу пасторку приморавао на орални секс, МУП Србије одузео је мобилни телефон, јер је малолетница истражним органима испричала да је очух са њом на том уређају гледао порно филмове.

ПАСТОРКУ ПРИСИЉАВАО НА ОРАЛНИ СЕКС? Неготинцу полиција одузела телефон, гледао са девојчицом порно филмове

Фото: Depositphotos

По незваничним сазнајима, он је, након што су гледали те садржаје, исте брисао из телефона, па стручњаци МУП Србије "покушавају да их врате", како би се установило колико је дуго Т.Ф. то радио са својом пасторком.

Подсетимо, Т.Ф. је лишен слободе под сумњом да је над својом деветогодишњом пасторком и њеном вршњакињом извршио кривично дело недозвољених полних радњи, одговараће због обљубе над дететом злоупотребом положаја. Сумња да је он ћерку своје супруге, са којом има двогодишње дете, у кући у којој заједно живе присиљавао на орални секс. 

Све је откривено крајем прошле године, када је пасторка Т. Ф. у госте позвала другарицу. Очух је тада, наводно, ушао у собу у којој су биле девојчице и предложио им да све троје легну у кревет. Ту је, сумња се, другарицу своје пасторке додиривао по интимним деловима тела, И покушао да је присили да га она дира по полном органу. За ово дело, ако се докаже, запрећена је казна до 12 година затвора.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)