ОПЕРАТИВНИ ПОДАЦИ: Како је Звицер повезан са Миланом Љепојом и ко је за њега извршио ликвидацију

Е.В.Н.

29. 04. 2021. у 07:58

СРПСКА полиција је расписала потерницу за вођом кавачког клана Радојем Звицером, који је осумњичен да је наручилац више ликвидација у нашој земљи.

ОПЕРАТИВНИ ПОДАЦИ: Како је Звицер повезан са Миланом Љепојом и ко је за њега извршио ликвидацију

Фото: АТА имагес/МУП.рс

Полиција је дошла и до одређених сазнања да је ова криминална екипа планирала још један низ бруталних ликвидација. На њиховој мети би се нашли припадници разбојничке групе "Пинк Пантери".

Они су се за једног од њих већ "побринули". У овом тренутку не зна се судбина Милана Љепоје, који је нестао у Београду пре неколико недеља.

- Имамо оперативни податак да су Беливук и Миљковић од Радоја Звицера добили задатак да "елиминишу" не само Љепоју, већ и друге "пантере" - истиче извор "Новости". - Према информацијама до којих смо дошли током истраге Звицеровог рањавања у Кијеву и размене података са украјинском полицијом, постоје индиције да је Љепоја повезан са двојицом нападача, иначе Нишлијама. Он их је, наводно, ангажовао за егзекуцију у главном граду Украјине.

Реч је о Петру Јовановићу и Милану Бранковићу, који су се са Љепојом дружили и у граду на Нишави, одакле и траје њихово познанство. Неке информације говоре да је Звицер податке о улози "пантера" у планирању и организовању његове смрти добио од својих веза из украјинске полиције.

Иако тешко рањен, он се опоравио, а по повратку у Котор угостио је Беливука и Миљковића. Ту је, поред осталих, пао и договор о следећим егзекуцијама. За неке од тих убистава, планирано је да се изведу снајпером, па су неки од Беливукових "војника" редовно вежбали недалеко од Панчева.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)