УБИЋУ ТЕ КАО КОКОШКУ: Помахнитали муж је Дајани месецима пре језивог злочина претио, малтретирао и њу и њену породицу!

Novosti online

23. 03. 2021. у 23:09

НЕНАД Лазаревић (26) из Кушељева насмрт је избо своју супругу Дајану (22) у стану у Салцбургу јер је хтела да се разведе од њега након што је више пута био насилан према њој и њеној породици.

УБИЋУ ТЕ КАО КОКОШКУ: Помахнитали муж је Дајани месецима пре језивог злочина претио, малтретирао и њу и њену породицу!

Фото: Принтскрин

Младу мајку, којој је месецима претио да ће је "убити као кокошку", брутално је убио док су њихова деца спавала у соби поред! Дајана је, како сазнајемо, почетком ове године поднела захтев за развод брака од Ненада због вишегодишње тортуре коју је од њега трпела. У децембру прошле године Ненад је насрнуо и на њу и на њене родитеље и након тога, у фебруару ове године, суд у Салцбургу прописао му је забрану приласка.

- Они су ипак наставили да се састају. Дајана је чак желела да повуче захтев за развод, али су се томе противили њени родитељи. Кобне вечери они су се састали да би му она то рекла, међутим сукобили су се и он је избо ножем у врат и груди - каже извор упознат са случајем.

Према писању аустријских медија, Ненад је био условно осуђен на 12 месеци робије, од чега је два месеца требало да проведе у затвору. Њему је у ту затворску казну урачунато време проведено у притвору, те се он непосредно пред злочин нашао на слободи.

Такође, одређена му је забрана приласка, а пресуда му је изречена пре месец дана.

- Он је у више наврата малтретирао своју младу супругу од фебруара до децембра 2020. године. Тукао ју је и редовно гушио. У пресуди из фебруара наводи се да јој је више пута претио убиством. Говорио јој је да ће је заклати, да нема проблем да јој науди и да је "убије као кокошку" - пишу аустријски медији.

Фото: Фејсбук

 

Они указују и да је насиље које је Данијела трпела откривено на породичној прослави 25. децембра 2020. године.

- Он се на прослави напио и из џепа је извукао нож и насрнуо на њеног брата и претио му убиством. Тада је ударио и Дајанину мајку, а на крају и њеног оца који је покушавао да му узме нож. Сви чланови ове породице су скочили да га обуздају, а на крају су га закључали на балкон док није стигла полиција - преносе аустријски медији.

Подсетимо, Ненад Лазаревић из Кушељева убио је своју супругу Дајану (22) у стану у Салцбургу док су њихова деца била у другој соби, а потом је позвао бебиситерку да дође да причува малишане. Тело брутално убијене жене сакрио је међу намештај како га дадиља не би приметила, а он се одвезао до главне полицијске станице у Салцбургу и полицајцима рекао шта је урадио.

Дајана и Ненад и његова објава "Само ми Бог судити може"

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика