КОЛУМБИЈКА НАПУСТИЛА СРБИЈУ И УЖИВА: Девојка убијеног Страхиње Стојановића се проводи и лудује са породицом (ФОТО)

Новости онлине

22. 03. 2021. у 19:02

КОЛУМБИЈКА Соња Суарез Гомез (45), која је лакше повређена у експлозији џипа у којој је у 13. септембра 2020. на Новом Београду погинуо њен дечко Страхиња Стојановић (30), судећи по фотографијама које дели на друштвеној мрежи Инстаграм, сада ужива на скијању са породицом далеко од Србије.

КОЛУМБИЈКА НАПУСТИЛА СРБИЈУ И УЖИВА: Девојка убијеног Страхиње Стојановића се проводи и лудује са породицом (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Колумбијка на свом Инстаграм профилу, који је отворен и свако може да види фотографије, поред слика, објављивљује и локације на којима се налазе. Тако је и сад објавила да се налази на скијању са породицом. Види се да је насмејана и да ужива.

Фото: Инстаграм

Подсетимо, Колумбијки је после убиства Стојановића било забрањено да напушта Србију до окончања истраге, јер је била важан сведок ликвидације. - Соњи Суарез Гомез није било дозвољено да изађе из Србије, јер су истражитељи сматрали да уколико оде из земље, никада неће бити у прилици да је саслушају. Била је важан сведок, јер се последњих шест месеци његовог живота практично није одвајала од њега. После исказа који је дала више није било основа за њено задржавање, пасош јој је враћен и она је напустила Србију - рекао је раније извор.

Фото: Инстаграм

Соња је редовно објављивала и фотографије са Страхињом.

Иначе, после убиства, Колумбијка је на саслушању изјавила да су се упознали на журци у Мадриду 2019. и да су убрзо потом отпочели везу. Први пут је у Србији, како је испричала, била почетком претходне године, а онда накратко отишла код ћерке, која се породила.

Фото: Инстаграм

У марту је допутовала у Србију и до Страхињине смрти живела је с њим. Страхиња Стојановић, који је имао криминални досије, подсетимо, био је мета напада и 2018. У експлозији бомбе која је такође била постављена под његов аутомобил тешко је била повређена његова тадашња девојка, бивша мис Марбеље Олац Билбао Гонзалес. Тада је преживео напад, пошто се вратио у стан по заборављени телефон. Овај напад догодио се само две недеље после убиства познатог београдског адвоката Драгослава Мише Огњановића 28. јула 2018. Интересантно је да се управо Стојановићево име доводило у везу са овим убиством.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)