ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УЖАСНЕ ТРАГЕДИЈЕ У СЕНТИ: Познато због чега је мајка држала ротвајлере који су растргли њеног сина

Novosti online

11. 03. 2021. у 19:12

ДАа ли ће тешка трагедија за породицу у Сенти, која је изгубила четворогодишње дете, дечака Д. Б, којем су два ротвајлера нанела смртне повреде, имати још трагичнији епилог, уколико га може и бити од смрти детета, не зна се, а о тешком случају ће одлуку донети и Више тужилаштво у Суботици.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ УЖАСНЕ ТРАГЕДИЈЕ У СЕНТИ: Познато због чега је мајка држала ротвајлере који су растргли њеног сина

Фото: Пиксабеј/фејсбук

Из ВЈТ Суботице нису се огласили око случаја, али како се незванично сазнаје упркос тешкој трагедији мора да се размотри и ситуација око одговорности власника паса што може резултирати и кривичном пријавом.

Мајка настрадалог дечака Мартина Б. се налази због повреда у Новом Саду на лечењу.

На месту несреће увиђај су извршили полиција и ВЈТ у Суботици док предмет о страшној трагедији води заменик вишег тужиоца Бранислав Ранков.

За мајку сви кажу да је добра особа и питају се како ће преживети трагедију. Кажу да би апсурдно било да сада добије и кривичну пријаву због држања паса јер је самохрана мајка, ради у фабрици, а у кући је живела само са сином.

Незванично се сазнаје да је Мартина Б. држала ротвајлере да би могла да продаје штенце, како би преживљавали дете и она.

Наводно је неки од паса био у терању, па је после мужјака на дечака скочила и женка, кад је осетила крв.

Према налогу ВЈТ, пси су еутаназирани, док је тело дечака на обдукцији у Институту за судску медицину у Новом Саду, док ће даљим увидом у случај бити донета одлука око одговорног лица за ову немилу ситуацију.

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)