САРАДНИК ВЕЉЕ НЕВОЉЕ У ПРИТВОРУ ДОЧЕКАО РОЂЕНДАН: Брука - ево како су жена и пријатељи преко радија честитали Марку Миљковићу! (ВИДЕО)

Novosti online

10. 03. 2021. у 21:58

ПОЈЕДИНИ навијачи Партизана, односно чланови групе Принцип, свакодневно шаљу честитке и поруке подршке Вељку Беливуку и Марку Миљковићу, који су тренутно у притвору, путем једне радио станице из Београда.

САРАДНИК ВЕЉЕ НЕВОЉЕ У ПРИТВОРУ ДОЧЕКАО РОЂЕНДАН: Брука - ево како су жена и пријатељи преко радија честитали Марку Миљковићу! (ВИДЕО)

Марко Миљковић

 О томе је било речи вечерас и у програму ТВ Вести у емисији Срђана Предојевића.

Током јучерашњег дана, низале су се рођенданске честитке и песме са посветом упућене Марку Миљковићу.

- За Марка Миљковића, најдражем Марету, срећан рођендан, много љубави, здравља и среће у даљем животу од срца жели Ниџа, Линин тата. Идемо до победе - прочитала је водитељка поруку.

Водитељка је читала поруке које су се низале, а једна од порука за коју се сматра да је од Маркове супруге гласи да га она и њихова два анђела чекају. Пријатељи су слали поруке, а потписивали се именом или надимком.

- Да си жив и здрав, и оно што је најбитније, да следећи прославиш тамо где желиш. Што пре да се видимо, држи се, шта год да треба, ту смо - била је још једна порука упућена Марку Миљковићу.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)