РАСВЕТЉЕНА ЛИКВИДАЦИЈА СРПСКОГ НАРКО-БОСА: Након седам година ухапшен убица Горана Ставрића - Иза свега стоји колумбијска мафија?

Новости онлајн

10. 03. 2021. у 11:11

ЛИКВИДАЦИЈА Горана Ставрића, нарко-боса, пореклом из Србије, који је убијен 2014. године у Перуу, расветљена је, а према потерници из Перуа у Боливији је ухапшен Дијего Рибера Ландивар, осумњичен да је пуцао у Србина.

РАСВЕТЉЕНА ЛИКВИДАЦИЈА СРПСКОГ НАРКО-БОСА: Након седам година ухапшен убица Горана Ставрића - Иза свега стоји колумбијска мафија?

Фото: Архива

Како преноси портал Елдебер, Ландивар је готово седам година био у бекству, а за њим је била расписана црвена Интерполова потерница.

- Убиство Ставрића је наводно наручила колумбијска мафија јер је пошиљка кокаина за коју је Ставрић био задужен заплењена, па је остао дужан 200.000 долара. Злочин је био планиран, а Ставрића су месецима пратили и ликвидирали у Мекдоналдсу док је седео са другом - писали су медији у време злочина.

Ландивар је лоциран у насељу Ел Шалоуз и одмах је провером у Интерполу утврђено да за њим постоји расписан налог за хапшење и екстрадицију због убиства у Перуу, пише портал.

Према писању Елдебера, након Ставрићевог убиства, у знак одмазде, отет је рођени брат Дијега Ландивара и 50 дана је држан у заточеништву.

- Отмичари су били део исте банде коју су чинили Срби и Колумбијци, а која се светила за смрт Ставрића - подсећа Елдебер.

Наводно, Ставрић је радио за групу плаћеног убице Маринка Магде. У затвору у Мађарској је провео 13 година, а робијао је и у Србији из које је побегао 2007. године. Уточиште је нашао у Јужној Америци, најпре у Бразилу, а потом и у Перуу у коме је настрадао.

Како су медији писали, у Лими га је идентификовала сестра на основу тетоваже змаја.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)