СИН ОТКРИО УБИЦУ СВОЈЕ МАЈКЕ: Јелена убила пензионерку из Земуна, судија био запањен изношењем кључног доказа

С. Ј. М.

05. 03. 2021. у 23:18

КЉУЧНИ доказ да је Јелена Шпаговић усмртила пензионерку Мајду Гаровић из Земуна пронашао је баш њен син Дејан Гаровић.

СИН ОТКРИО УБИЦУ СВОЈЕ МАЈКЕ: Јелена убила пензионерку из Земуна, судија био запањен изношењем кључног доказа

Фото приватна архива

Он је као инжињер електротехнике искористио своја знања и дошао до доказа који указују на оптужену. Предао их је полицији која их је повезала са другим доказима и тако решила ово сурово убиство у којем је старица убијена у својој кући у Земуну, а онда превезена у Крчедин, тамо бачена у контејнер и запаљена. Неколико дана након пријаве њеног нестанка у том контејнеру пронађен је само њен угљенисани труп.

Јелена Шпаговић је у судници раније признала убиство, али је негирала начин извршења дела. На јучерашњем суђењу да ју је разоткрио управо син жртве, открио је судија Зоран Ђорђевић, када се обрати оштећеном Дејану Гаровићу:

- Запањен сам на који сте начин испратили комуникације ваше покојне мајке и све открили - рекао му је судија. - Мислим да би неки људи из полиције требало да дођу код вас на обуку. Ми имамо Одељење за високотехнолоски криминал, али ово како сте ви радили је за дивљење.

Дејан Гаровић је као оштећени сведок испричао да је то јутро отишао у Немачку на пословни пут, да је успут мајци слао поруке на које му није одговарала, а да га је отац који је из викендице тај дан дошао кући, поподне обавестио да је нигде нема. Он је казао да је оптужену Јелену Шпаговић знао само из виђења преко ограде, јер су били комшије и да није знао да јој је његова мајка позајмљивала новац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему