ПУКЛО ЈЕ КАО БОМБА, НИЈЕ НИ СТАО ДА ПОМОГНЕ: Мештани Грачанице у шоку након што је Албанац ударио дечака (ВИДЕО)

Новости онлине

05. 03. 2021. у 21:40

АПЕЛУЈЕМО да се кроз Грачаницу коначно поставе саобраћајна сигнализација и лежећи полицајаци, како би се смањио број саобраћајних несрећа и незгода, изјавили су мештани Грачанице, видно узнемирени након саобраћајног инцидента, када је возач аутомобила из још неутврђених разлога, ударио тринаестогодишњег дечака, док је возио бицикл.

ПУКЛО ЈЕ КАО БОМБА, НИЈЕ НИ СТАО ДА ПОМОГНЕ: Мештани Грачанице у шоку након што је Албанац ударио дечака (ВИДЕО)

Фото: Новости

- Пукло је као бомба. Милсили смо да је неко ударио у наш локал. Кад смо ја и супруга изашли до асфалта , она је видела тело, пришла, а ја сам отрчао по воду и да зовем помоћ. Возач аутомобила није ни стао да пружи прву помоћ унесрећеном дечаку који је лежао на асфалту - испричао је Новица Филиповић.

Мештани Грачанице су забринути за безбедност деце због бахате и брзе вожње у саобраћају. Истичу да је на овој деоници пута, од Дома културе према Ајвалији, ово био 17 саобраћајни инцидент, у последњих 20 година.  

- Под хитно мора да се нешто предузме, да ли су то школски полицајци или да неко обезбеђује децу  док одлазе и враћају се из школе. Често пута сам био забринут кад се деца враћају из школе и када журе за школским аутобусима. Вози се невероватно брзо и нажалост ево шта се вечерас догодило - казао је Синиша Ђорђевић. 

Магистрални и локални путеви кроз општину Грачаница су последњих година често преоптерећени саобраћајем и користе се као заобилазница за приштински аеродром и укључење за новосаграђене аутопутеве  према Албанији и Северној Македонији.

(Косово Онлине)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)