"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Пронађене слике сакаћења људи у телефонима саслушаних девојака - Беливуку и његовој екипи узор били кољачи ИД

В. Н.

04. 03. 2021. у 12:00

ДО кључних доказа против криминалних група Вељка Беливука, Марка Миљковића и Дарка Елеза, поред осталих материјалних трагова, полиција и тужилаштво дошли су током вештачења мобилних телефона припадника ових екипа, али и њихових сарадника!

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Пронађене слике сакаћења људи у телефонима саслушаних девојака - Беливуку и његовој екипи узор били кољачи ИД

FOTO: Ata images

Како сазнају "Новости", у телефону једне од приведених девојака, које су саслушане у просторијама Службе за борбу против организованог криминала (СБПОК) пронађене су и фотографије сакаћења људи.

Реч је о особама чији је нестанак званично пријављен у полицији. Поменута девојка је пристала на сарадњу и за сада је на слободи. Она се, поред осталог, терети и да је део екипе која је прала новац зарађен од Беливуковог и Миљковићевог криминала, који су фактички постали испостава "кавачког клана" у Србији.

- Ове фотографије су достављене и Тужилаштву за организовани криминал - наводи извор "Новости".

- То су толико монструозни детаљи, као да су припадницима ове групе узор били кољачи Исламске државе.

Паралелно са истрагом свега за шта се сумњиче Беливук, Миљковић и Елез, који су, према досадашњим оперативним подацима и сазнањима, били под патронатом одређених људи из полиције и државних функционера, раскринкава се мафијашка хоботница, која је своје пипке испружила и до највиших политичких структура. Више о томе читајте КЛИКОМ ОВДЕ!

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)