СВЕДОЧИО СУВЛАСНИК "ЈОВАЊИЦЕ": Настављено суђење против Предрага Колувије

Н. Б.

03. 03. 2021. у 20:13

СВЕДОЧЕЊЕМ Александра Анђића, сувласника фирме "Јовањица", у среду је пред Специјалним судом у Београду настављено суђење Предрагу Колувији, већинском власнику овог пољопривредног добра надомак Старе Пазове, који је са још девет особа оптужен да је на плантажама овог предузећа узгајао марихуану.

СВЕДОЧИО СУВЛАСНИК ЈОВАЊИЦЕ: Настављено суђење против Предрага Колувије

Фото МУП

Сведок је истакао да је са Колувијом у посао ушао јер му се допала његова визија око гајења органских производа. Сведок је казао да је у једном моменту дошло до идеје о сарадњи са фирмом "Супериор", која се бавила продајом семена индустријске конопље. Како је казао, ово предузеће је било веома референтно на тржишту у погледу продаје семена.

- Предраг ми је рекао да је наишао на проблеме у Западној Европи, јер је препознат као неко ко има идеју и визију у вези са производњом индустријске конопље у медицинске сврхе. Рекао је да су му пришли странци са намером да преузму компанију. Пеђа је био децидиран и одбио продају компаније - рекао је Анђић.

Као сведок пред судом се јуче појавио и Небојша Ђиновић, један од власника "Супериора", наводећи да му је полиција упала у фирму 28. новембра 2019, две недеље након Колувијиног хапшења. Он је истакао да су му полицајци претили и однели све ствари везане за пословање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)