ТЕШКА НЕСРЕЋА У КРАЉЕВУ, ПОГИНУЛА ЈЕДНА ОСОБА: "БМВ" слетео у канал, две особе пребачене у болницу (ФОТО)

Г.Ћ.

27. 02. 2021. у 09:14

У САОБРАЋАЈНОМ удесу који се под још неразјашњеним околностима догодио у суботу, 45 минута после поноћи, на делу Ибарске магистрале кроз Краљево, погинула је једна особа, док су две особе задобиле тешке повреде.

ТЕШКА НЕСРЕЋА У КРАЉЕВУ, ПОГИНУЛА ЈЕДНА ОСОБА: БМВ слетео у канал, две особе пребачене у болницу (ФОТО)

Фото: Г. Шљивић

Како се претпоставља, удес се догодио када је возач "бмв" београдске регистрације, крећући се из Јарчујка према Грдици, у кружном току код фабрике "Леони" из још непознатих разлога изгубио контролу над аутомобилом, буквално прелетео "острво" и преврнуо се  у оближњем каналу.

Од задобијених повреда на месту је преминула двадесетшестогодишња жена из Краљева. Уз интервенцију овдашњих припадника ватрогасно-спасилачке јединице, из смрсканог "бмв" извучене су две тешко повређене особе које су потом санитетом превежене у краљевачку Општу болницу "Студеница", док је четврта особа задобила лакше повреде.

Због сумње да је починио тешко кривично дело против безбедности јавног саобраћаја, полиција је ухапсила возача М.Ј. одредивши му задржавање до 48 сати. Након тога он ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Краљеву на саслушање.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Kraljevčanin

27.02.2021. 12:05

Taj kružni tok je jako loše obeležen. Iz pravca N.Pazara kada se dolazi nakon pravca i malog useka ide se na dole i pošto nije osvetljen noću iznenadi vozača pogotovo ako nije iz Kraljeva. Tamo je bar jednom sedmučno udes.

Nenad

27.02.2021. 23:47

@Kraljevčanin - Која је дозвољена брзина на деоници пре поменутог кружног тока? Кад ће људи да прихвате да Ибарска магистрала није ауто-пут.