БРУКО И СРАМОТО! Правио се да купује лек, па украо новац за децу оболелу од рака (ВИДЕО)

Новости онлине

23. 02. 2021. у 19:40

НЕПОЗНАТИ лопов украо је јуче око 15 часова у Нишу из једне апотеке у општини Палилула кутију удружења НУРДОР за прикупљање добровољних прилога за помоћ лечења деце оболеле од рака!

БРУКО И СРАМОТО! Правио се да купује лек, па украо новац за децу оболелу од рака (ВИДЕО)

Фото: Фацебоок

Безочни крадљивац је ноншалантно ушетао у апотеку у тренутку када се радница није налазила поред кутије, узео је и убрзаним корацима изашао из апотеке.

Снимак крађе објављен је на „Фејсбуку“ и дели се друштвеним мрежама како би починилац лакше био идентификован и пријављен. Како незванично сазнајемо, крадљивац је очигледно добро испланирао крађу јер је неколико минута пре крађе већ био у апотеци и добро „снимио“ ситуацију.

- Он је кратко време пре крађе већ био у апотеци где је чекао ред и онда покушао да купи лек за смирење, али му га радница није дала јер није имао рецепт и извештај лекара. Пошто није добио лек, он је изашао је напољу посматрао са спољне стране апотеке, а онда, када се радница померила од кутије, обављајући друге послове, ушетао, украо кутију и побегао. Да ли је покушај куповине лека без рецепта и извештаја лекара био само трик да би осмотрио ситуацију или је у тренутку добио идеју да почини крађу, биће утврђено по његовом проналаску - каже извор.

У полицији је потврђено да је крађа кутије за сакупљање добровољних прилога за лечење деце пријављена те да полиција интензивно ради на идентификацији и проналаску починиоца, као и расветљавању свих осталих околности крађе о којој је обавештено и Основно јавно тужилаштво у Нишу.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)