"СРЕЋА ПА СУ КОЛЕГИНИЦЕ МАЛО ПРЕ СУДАРА ИЗАШЛЕ НА ПАУЗУ": Раднице локала у који се закуцао аутобус још у шоку због језивог удеса

Novosti online

18. 02. 2021. у 19:42

АУТОБУС је толико брзо ишао да је покупио кола с паркинга, а умало се директно закуцао у нас, каже Ј. Б, радница локала у који се синоћ закуцао аутобус на линији 50.

СРЕЋА ПА СУ КОЛЕГИНИЦЕ МАЛО ПРЕ СУДАРА ИЗАШЛЕ НА ПАУЗУ: Раднице локала у који се закуцао аутобус још у шоку због језивог удеса

Фото: П.Милошевић

Становнике Звездаре узнемирила је синоћ саобраћајна несрећа у којој је аутобус без контроле, на линији 50, рушио све пред собом. Само пуком срећом нико није повређен иако је у несрећи оштећено осам возила и један локал.

Радници из околних радњи испричали су како је све изгледало. Кажу да то није први пут да се нешто овако деси и боје се да би се могло поновити.

Ј. Б. (24), која ради у продавници која је оштећена у удесу, испричала је како је јуче дошло до праве драме на Звездари.

- Мало пре несреће две колегинице су изашле напоље на паузу тако да у радњи срећом није било много људи - започиње причу Ј. Б.

Како каже, све се десило брзо, а удар је био силовит.

- Аутобус на линији број 50 је прошао на црвено светло без заустављања. Толико је брзо ишао да је покупио кола са паркинга, а један ауто је бацио на излог. Мало је фалило да се аутобус директно закуца у нас - објашњава радница.

Додаје да излог има специјалну заштитну фолију, али га је ауто ударен од стране аутобуса потпуно полупао.

- Чуо се јак прасак. Излог има заштитну фолију, али није вредело. Сав је полупан - додаје радница.

Возач аутобуса је према њеним речима и поред брзине којом се возило кретало и штете коју је извазвао срећом само лакше повређен.

Испред радње и данас су видљиви трагови јучерашње несреће. Полиција је оградила место удеса са траком. Неколико ниских четринара изваљено је и поломљен.

Радница из оближње кладионице рекла је да је било само питање времена кад ће се тако нешто десити.

- Ово није први пут да се нешто слично десило и плашили смо се да ће се то поновити. Једном је аутобус улетео у фарбару недалеко одавде. Тад су били повређени неки људи - прича радница.

Додаје да аутобус и тад није могао да се заустави и да су јој рекли да то није кривица возача већ је до неисправности возила.

- Човек није могао да заустави тај аутобус. Понавља се проблем. Аутобуси нису како треба - додаје радница.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)