УХАПШЕН СУДИЈА ИЗ КРАЉЕВА

Н.Б.

17. 02. 2021. у 17:05

ПРИПАДНИЦИ УКП у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал привели су председницу Прекршајног суда у Краљеву.

УХАПШЕН СУДИЈА ИЗ КРАЉЕВА

Фото Depositphotos

По налогу Тужилаштва за организовани криминал данас је ухапшена председница прекршајног суда у Краљеву судија М.Б. због сумње да је примала мито како би доносила незаконите одлуке у корист окривљених.

Поред ње ухапшени су и В.Л, В.Т, В.П. и Б.К.

Њих четворо се сумњиче да су, како саопштава тужилаштво, или посредовали у давању поклона у новцу или су новац предавали судији да би у оквиру својих службених овлашћења, у предметима у којима је била задужена или у предметима других судија овог суда, противзаконито доносила одлуке које су погодовале окривљенима.

Осумњичени се терете за кривична дела примање мита и давање мита.

Свима је одређено задржавање до 48 сати у ком року ће бити приведени у тужилаштво ради саслушања.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (5)

Smederevac

17.02.2021. 17:28

hahah kakva vest -A Sudije i Tuzioci iz Bgd koji vode postupke protiv velikih igraca ,donose smesne presude pa se onda sepure sa novim dzipovima ,apartmanima ,stanovima -to vi proverite gospodo iz MUP-a.

Sima

17.02.2021. 17:30

Potrebno je oformiti tim za proveru zakonitosti sudskih presuda u zadnjih deset godina. Neka se jave gradjani sa primedbama i neka se one unesu u racunarski program, koji ce izvrsiti analizu i ucestalost namestenih presuda. Vrlo jednostavan posao koji se moze odraditi za 3 meseca i sprati ljaga sa postenih sudija i tuzlaca.