ПРОНАЂЕНА СМРЗНУТА 200 МЕТАРА ОД КУЋЕ: Детаљи ужаса код Медвеђе - мајци троје деце није било спаса

И. М.

16. 02. 2021. у 12:51

И.Ј. (34) из Леца, у општини Медвеђа, пронађена је без свести, 200 метара од своје куће у Рудничкој колонији где је живела, а упркос напорима лекара да јој сачувају живот она је после нешто више од једног сата подлегла последицама смрзавања.

ПРОНАЂЕНА СМРЗНУТА 200 МЕТАРА ОД КУЋЕ: Детаљи ужаса код Медвеђе - мајци троје деце није било спаса

Фото: В. Митрић

Несрећну жену пронашао је, у понедељак нешто после пет часова, један од радника рудника „Леце“ и одмах позвао Хитну помоћ.

У Полицијској управи у Лесковцу нам је потврђено да им је случај смрти женске особе пријављен у понедељак око седам часова.

- Ради се о задесној смрти односно о последици смрзавања. О свему је обавештено надлежно тужилаштво. Нема елемената кривичног дела односно сумњивих околности везних за овај случај. Тело жене је предато породици ради сахрањивања – казала је Марија Соколовић, портпарол Полицијске управе у Лесковцу.

Према незваничним информацијама, И.Ј. је живела сама, а била је мајка троје деце коју је напустила. Најстарије дете је, како незванично сазнајемо, дато на усвајање, најмлађе је још као беба смештено у хранитељску породицу, а средње живи са својом баком по оцу. Жртва смрзавања је, према незваничним сазнањима, била склона алкохолу и није могла да брине о својој деци, а наводно је имала и психичке проблеме.  

И пре кобне ноћи лекари Дома здравља у Медвеђи су излазли на терен и покушавали да јој помогну, јер је под утицајем алкохола лутала Лецем, али њено стање није захтевало хоспитализацију. Наводно је реч о жени која је неколико пута била на болничком лечењу од алкохолизма. Она ће бити сахрањена данас на месном гробљу у Лецу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)