ПОЛИЦИЈА ИХ ЗАТЕКЛА НА ПАРКИНГУ И ОДМАХ ИХ ПОХАПСИЛА: Зрењанински чувари реда спречили серију крађа, осумњичени се дали у бег

Б. Г.

11. 02. 2021. у 20:21

ЗРЕЊАНИНСКА полиција, по налогу Основног јавног тужиоца, ухапсила је двадесетшестогодишњег С. Х. из Београда и пет ходина старијег Б. Б. из околине Зрењанина, због сумње да су извршили кривична дела: три крађе, три крађе у покушају, тешку крађу, као и ометање службеног лица у вршењу службене дужности.

ПОЛИЦИЈА ИХ ЗАТЕКЛА НА ПАРКИНГУ И ОДМАХ ИХ ПОХАПСИЛА: Зрењанински чувари реда спречили серију крађа, осумњичени се дали у бег

Фото: А.Ровчанин

Са њима су били и један малолетни шеснаестогодишњак и две године старији младић, против којих ће полиција због сумњен да су извршили иста кривична дела, поднети кривичне пријаве надлежном тужилаштву.

Полиција је С. Х. и малолетника затекла док су са паркираног аутомобила покушавали да украду катализатор и том приликом, су се оглушили о наређење полицијских службеника и почели да беже, али су их убрзо сустигли.

Сумња се да су њих четворица, у претходном периоду, са четири аутомобила украли катализаторе, а са три покушали. 

Осумњиченима С. Х. и Б. Б. је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени основном јавном тужиоцу у Зрењанину.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)