СТРАВИЧНО ИЖИВЉАВАЊЕ КУЗМАНА НИШЛИЈЕ ЈОШ ПАМТЕ: Андрић са пријатељима 2007. киднаповао и брутално претукао малолетног дечака

В.Н.

10. 02. 2021. у 14:33

НИШЛИЈА Марко Андрић звани Кузман, чији су снимци разговора на којима се могло чути како прича о вођи банде "Пинк Пантери" Милану Љепоји који је нестао и за кога се сумња да је убијен од стране криминалне организације недавно објављени, ухапшен је у четвртак у Нишу, а житељи овог града још памте како се пре десетак година иживљавао над малолетником којег је киднаповао.

СТРАВИЧНО ИЖИВЉАВАЊЕ КУЗМАНА НИШЛИЈЕ ЈОШ ПАМТЕ: Андрић са пријатељима 2007. киднаповао и брутално претукао малолетног дечака

Фото: ТВ Пинк принтскрин

Андрић се на оптуженичкој клупи већ нашао 2007. године са још двојицом Нишлија а процес и поступак који се водио био је затворен за јавност због чињенице да је кривично дело које су починили извршено над малолетним дечаком, али и због бруталности приликом извршења дела.

Наиме, Андрић који је тада имао 20 година као и још двојица Нишлија су 2007. године оптужени да су 27. јула исте године телефоном намамили малолетника М. Р. иначе младог кошаркашаса намером да попричају о некој девојци.

На превару су га код спортске дворане "Чаир" увукли у аутомобил "фијат пунто" и одвезли на брдо Виник, где су се после тога над њим иживљавали, тукли га и малтретирали.

Како је утврђено у полицији и током истражног поступка, који је водио судија Саша Кнежевић, премлатили су га металном шипком, опушке од цигарета гасили му по телу, секли га жилетом и исписивали му иницијале по леђима, да би на повратку у Ниш један од њих чак покушао и да му одгризе уво. М. Р. је у тешком насилништву задобио телесне повреде због којих је збринут на Хируршкој клиници у Нишу.

Марко Андрић ухапшен је два дана после овог догађаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (9)

bager

10.02.2021. 19:08

Tekst ukoiko je tacan samo potvrdjuje kukavicluk naseg sudstva i rada policije,,Uhapsen je samo Andric ! A ostala dvojica trojica ? Oni su saucesnici i u ravnoj drzavi dobiju skoro istu kaznu kao kolovodja Andric,, kukaviclk jer i nije osudjen pravno valjano uvek se umanjuju kazne zlocincima ,jedva im se dosudi minimum,,,jedan od razklogaa je sto im se sudi u mestu boravista i javnost odmah zna ime i prezime sudije,cudi me da o visini kazne ne odlucuje vece sudija .