ПОЛИЦИЈА ЧЕШЉА ИМОВИНУ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ! Вулин - "Припрема се наставак операције која је почела хапшењем групе Беливука"

Танјуг

10. 02. 2021. у 13:34

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије Александар Вулин изјавио је данас да се припрема наставак операције која је почела хапшењем групе око Вељка Беливука и додао да је у току финансијска контрола њихове имовине.

ПОЛИЦИЈА ЧЕШЉА ИМОВИНУ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ! Вулин - Припрема се наставак операције која је почела хапшењем групе Беливука

Фото: Н. Фифић

– У овом тренутку док се криминална група Беливук-Миљковић налази у затвору спроводе се истражне радње. Наша јединица која се бави финансијским контролама проверава њихову имовину. Већ је ставила забрану на отуђење, располагање имовином свх припадника организоване криминалне групе и тако ћемо увек радити – рекао је Вулин у Скупштини Србије.

Он је додао да криминал обично за свој првенствени интерес има прибављање противправне имовинске користи и да држава жели да покаже да се то не исплати.

– Када вам држава једног дана дође, а увек дође по вас и одузме вам то због чега сте продали душу ђаволу, онда схватите да нема никаквог смисла бавити се криминалом, јер нећете то моћи да пренесете ни на своје породице, ни на своју децу, да сте запрао својим криминалом највише казнили њих – рекао је Вулин.

Министар је најавио да ће се акције наставити и да се припрема наставак већ започете операције.

– Са поносом могу да кажем председник Александар Вучић инсистира и код МУП-а и код БИА да нема заштићених, да можемо и морамо у складу са законом да радимо свој посао и да нико није толико моћан да буде недодирљив, као и да његово кршење захтева може да буде опроштено – навео је Вулин.

Како каже, када имате таквог председника и таквог врховног команданта “онда није тешко да радимо ово што радимо”.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)