НОВА ТАЈНА ВЕЉИНА БАЗА: "Новости" на месту где су окорели криминалци ковали планове - ево где се налази и шта смо све пронашли тамо (ФОТО)

В.Митрић

08. 02. 2021. у 17:39

СЕЛО Тршић, удаљено од Лознице свега шест километара, у жижу јавности доспело је кроз црну хронику.

НОВА ТАЈНА ВЕЉИНА БАЗА: Новости на месту где су окорели криминалци ковали планове - ево где се налази и шта смо све пронашли тамо (ФОТО)

Фото: В. Митрић

Екипа "Новости" је успела да дође до места где су "базу" имали Вељко Беливук и његова криминална група, као и где су упуцавали снајпере. Очигледно је да су пажљиво бирали да то место и не буде, баш мимо света, али са мало света, да би комотно могли да чине оно што су наумили у децембру и јануару ове године.

За потребу ове групе Лозничанин Владо Георгијев, бивши полицајац интервентне јединице у Београду, који је добио отказ у полицији, купио је викендицу, која је на самом крају пута, у рејону шумског комплекса Планина, према Иконама. Знали су да људи туда скоро и не пролазе. Види се да је викендица муњевито сређивана, после куповине, а нису ни стигли да склоне силни отпад од реновирања, а ни смеће. У близини је једна руинирана зградица коју нису дирали.

Баш испод викендице су огромна пространства шума, где су ови окорели криминалци калили пуцајућу у букве, храстове, грабове. На једном делу види се и пропланак, који личи, из даљине, на део неког полигона.

ВИше детаља читајте у сутрашњем штампаном броју "Вечерњих новости".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)