РЕБИЋ О СЛУЧАЈУ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Сигуран сам да ће Беливук и његова екипа остати иза решетака наредних 30-40 година

Novosti online

06. 02. 2021. у 09:22

ДИРЕКТОР полиције Владимир Ребић причао је данас о актуелном случају хапшења криминалне групе Вељка Беливука, званог Веља Невоља.

РЕБИЋ О СЛУЧАЈУ ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Сигуран сам да ће Беливук и његова екипа остати иза решетака наредних 30-40 година

Фото: З. Јовановић

Ребић је, гостујући на ТВ Пинк рекао шта очекује након саслушања Беливукове криминалне групе пред Специјалним судом у Београду. Директор полиције је уверен да ће Беливук и његова екипа, како је рекао, остати иза решетака наредних 30 до 40 година.

- Ја сам потпуно сигуран да ће Беливук и његова екипа се наћи иза решетака, и верујем да ће бити тамо наредних 30, 40 година, али исто тако је важно да се секу токови, да док су они у затвору исеку ти финансијски токови и да се једном за свагда угаси та група - рекао је Ребић.

Подсетимо, Вељко Беливук је пре два дана ухапшен у великој заједничкој акцији МУП-а и БИА, са њим је приведен и његов најближи сарадник Марко Миљковић. Они се терете за убиства и најтежа кривична дела.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Tiosav

06.02.2021. 19:42

У којој још земљи начелник управе за контраобавештења и шесте управе гостују на ријалити телевизији? У нормалним земљама људи ни не знају ко су ти људи ни како изгледају. Задруга од државе.