ПРОДУЖЕН ПРИТВОР ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА КРВАВИ ПИР КОД НИША! Комшије тврде: Сви су од њега стрепели

Ј. ЋОСИН

25. 01. 2021. у 22:45

ДА не би утицао на сведоке, али и довршио покушано кривично дело или учинио кривично дело којим прети, Више јавно тужилаштво у Нишу предложило је притвор и донело наредбу о спровођењу истраге против Саше Д. из села Поповац, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко убиство у покушају.

ПРОДУЖЕН ПРИТВОР ОСУМЊИЧЕНОМ ЗА КРВАВИ ПИР КОД НИША! Комшије тврде: Сви су од њега стрепели

Фото: Ј. Ћосин

Како кажу у ВЈТ, Вишем суду у Нишу је поднет предлог да против окривљеног одреди притвор како не би утицао на сведоке, довршио покушано кривично дело или учинио кривично дело којим прети, као и због висине казне запрећене за наведено кривично дело, чије је извршење узнемирило јавност.

Фото: Ј. Ћосин

Како су за наш лист испричали мештани овог села које је веома потресла вест да је троје њихових комшија избодено, као и да је жртва могла да буде и четворогодишње дете које је Саша хтео повреди, овај педесетогодишњак већ дуже време има проблем са понашањем. 

- Као млађи је био веома борбен, јак, често је упадао у туче, возио је мотор, правио проблеме. Након последњег инцидента који је имао пре неколико година када је претучен, повукао се, није правио проблеме, али је изгледао постао психички лабилан. Живео је сам, мајка му је извршила самоубиство, брат му је у психијатријској болници, а сестра га никад не посећује, не долази. Комшија преко пута стално му је помагао, али ето, и њега је избо јер је хтео да заштити Александра у Милену и њихово дете, они су иначе јако добри и хумани људи. Не знам шта му је било да се окоми на њих, али сви су од њега стрепели - прича нам комшија ухапшеног.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)